HACO Nederland Fluweelzachte vijgensaus *RECEPT IDEE voor een Fluweelzachte Vijgensaus - gebaseerd op HACO Civetsaus* *Ingrediënten* voor ongeveer 1 liter - 100g HACO Civetsaus - 1000ml warm water (ongeveer 50 graden) - 20ml rode wijnazijn ... feb. 3, 2022
HACO Nederland Dressing met Roquefort *RECEPT IDEE voor een Dressing met Roquefort - gebaseerd op de 'French Dressing Chef'* *Ingrediënten* voor ongeveer 1,2 liter - 90g HACO Basis French Dressing Chef - 550ml koud water - 100ml wijnazij... feb. 2, 2022
HACO Nederland Armoricaine saus *Ingrediënten* voor 10 personen (ongeveer 1 liter) - 900ml water - 100g HACO Armoricaine saus - 100g koude stukjes echt boter - 30ml cognac *Bereiding* Warm 900ml water op tot ongeveer 50 graden. Voeg... feb. 2, 2022
HACO Nederland Doperwten-Komkommersoepje *RECEPT IDEE voor een Doperwten-Komkommersoepje - gebaseerd op HACO Doperwtencrème* *Ingrediënten* voor ongeveer 1 liter - 400g komkommer (ongeveer 1 stuks) - 100ml koud water - 75g HACO Doperwtencrèm... feb. 2, 2022