Dressing met Roquefort
gebaseerd op de French Dressing Chef

RECEPT IDEE voor een Dressing met Roquefort - gebaseerd op de 'French Dressing Chef'

Ingrediënten voor ongeveer 1,2 liter
- 90g HACO Basis French Dressing Chef
- 550ml koud water
- 100ml wijnazijn
- 350ml olie (zonnebloemolie of maïsolie)
- 100g Roquefort
- 1 soeplepel gehakte peterselie

Bereiding
Klop stevig met een garde (of 1 minuut in de keukenrobot) 90g HACO Basis French Dressing Chef in 550ml koud water en 100ml wijnazijn.

Voeg daarna 350ml olie toe en klop nog gedurende 2 minuten verder (of met hoge snelheid in de keukenmachine). 

Voeg daarna 100g Roquefort en 1 soeplepel gehakte peterselie toe en mix het goed door elkaar. 

Plaats de dressing minimaal één uur in de koelkast voor gebruik.

Tip van de chef: de Roquefortkaas kan natuurlijk ook vervangen worden door een andere soort kaas zoals Bleu Danois of Geitenkaas.

Deze dressing is ook perfect om een Aardappelsalade mee te maken!

Meng 1000ml van de vers aangemaakte Roquefort Dressing met 2 soeplepes versgehakte uien en ongeveer 2000g vers gekookte krielaardappeltjes. 

Tip van de chef: voeg naar smaak appelblokjes en gebakken spekblokjes toe!

Eet smakelijk!

Armoricaine saus
een net-niet standaard bereiding